•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Apocalypse' će biti najrazorniji film u franšizi

Iako X-Men: Apocalypse neće doći u bioskope još dve godine, Bryan Singer već počinje otkrivati detalje vezane uz film. Reditelj, scenarista i producent X-Men franšize, rekao je za časopis Total Film kako će se Apocalypse, koji će se baviti drevnim mutantima, smešten u 1980-te godine, biti najrazorniji film u franšizi.

"Apocalypse će imati više masovnog uništavanja od drugih X-Men filmova.", rekao je Singer, dodavši: "Sada definitivno imamo i lika i priču koja dozvoljava takvu vrstu spektakla."

Singer, Dan Harris, Michael Dougherty i Simon Kinberg trenutno rade na scenariju prequela, koji je po Singerovim rečima 'spreman za pokret'. Takođe je pomenuo kako bi se u filmu mogle pojaviti i mlađe verzije već poznatih likova.

"Biće to zabavno pokazati publici.", rekao je: "Zovem takve filmove negde-između-queli. Ponekad je komplikovano shvatiti gde se u kojem periodu što događa. Sve proizlazi iz vremena kada sam radio prvi X-Men. Želiš znati kuda lik ide i koja mu je budućnost. Uvek možeš napraviti nastavak. Ali kao reditelj želim i nekakvu pozadinsku priču koju mogu dati svojim glumcima kako bi im pomogao da bolje shvate lika koga igraju. Tako da su mi ovakvi prequeli uzbudljivi jer mi daju priliku da istražim ideje do kojih sam došao pre više od deset godina."

X-Men: Apocalypse se u bioskopima očekuje tek 26. maja 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...