•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shia LaBeouf priznao da je bio silovan!

Glumac Shia LaBeouf šokirao je javnost tvrdnjom da ga je nepoznata žena silovala za vreme njegovog performans #IAMSORRY u februaru ove godine.

Glumac je pet dana proveo u maloj sobi u umetničkoj galeriji u Los Angelesu, s papirnatom vrećicom na glavi. Sve koji su prolazili pozvao je da mu se pridruže i sednu pored njega.

Na Dan zaljubljenih u sobu je ušla jedna žena, a njen dečko je ostao da čeka u redu. Shia tvrdi da ga je prvo deset minuta udarala po nogama, a zatim ga je skinula i silovala.

"Ispred su stajale stotine ljudi, a ona je izašla rasčupane kose i zamrljanog ruža. Nije bilo dobro, ne samo za mene, nego i za njenog dečka", rekao je glumac.

"Povrh svega toga, moja devojka Mia Goth je takođe bila u redu jer me želela videti s obzirom da je bio Dan zaljubljenih. Bili smo razdvojeni pet dana, bez ikakve komunikacije. Tako da je i nju sve to jako povredilo, kako se vest počela širiti po redu. Kad je napokon ušla unutra, tražila mi je objašnjenje. Ali pošto ja nisam mogao govoriti, oboje smo sedili u tišini s tom neobjašnjenom traumom. Bilo je bolno", dodao je Shia.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...