•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Cameron: Kada pogledate nastavke Avatara ostaćete zabezeknuti

Poznati režiser James Cameron režirao je samo tri duga filma u poslednjih 20 godina: "Istinite laži" (1994), "Titanik" (1997) i "Avatar" (2009). Svaki je doživeo veliki uspeh i zaradio velike novce na bioskopskim blagajnama.

Cameron sada radi na nastavku "Avatara", a za snimanje koristi novu tehnologiju kako bi vizualizirao svoje ideje.

Nakon 3D Avatara, usledio je i 4D za područje Južne Koreje, zato svi željno čekaju nastavak ovog filma, a osim informacija da će izaći u decembru 2016. godine, Cameron nije želeo ništa da otkriva.

"Samo mogu da vam kažem da 'razvaljuju' koliko su dobri. Kada ih budete gledali bićete zabezeknuti i unerediti se'", rekao je Cameron.

Planove o nastavku snimanja "Avatara" otkrio je u avgustu 2013. godine. Kazao je kako planira da snimi čak tri nastavka.

"Pišem nove scenarije. Shvatio sam da su svet Avatara, priča i likovi postali bogatiji nego što sam očekivao", rekao je tada.

Filmovi i zarada:

"Titanik" - 1.1 milijarda dolara
"Avatar" - 789 milliona dolara
"Terminator 2: Judgment Day" - 395 milliona dolara
"Istinite laži" - 284 milliona dolara
"Aliens" - 186 milliona dolara
"The Abyss" - 111 milliona dolara
"The Terminator" - 92 milliona dolara

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...