•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shawn Levy režira prednastavak „Pinocchia“

Dođosmo dotle da se i prednastavci crtaća snimaju. Još uvek nismo dotakli dno, ne, ali nam prstići vršljaju po mulju.

Film će se zvati „The Three Misfortunes Of Geppetto“ i pratićemo život drvodelje pre nego je nastao Pinokio, koji se suočio sa ratom i, kao što je red, sa voljenom koja je nestala.

Scenario je napisao Mihajlo Vukadinović, isti onaj koji je napisao besmislene priče za „Big Fish“ i „The Princess Bride.“

Ne zaboravite, već se snima Snežana. Očekujte „Tri praseta“ uskoro, mada, nešto debelo? na američkom filmskom platnu? osim ako ne služi za ruganje... teško da ćemo videti. Ne zaboravimo, Holivud ne voli ništa što ne može da reklamira, a svinjče nije baš za bilbord, naročito u vreme kada svi jedu samo zdravu hranu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...