•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill je divan suprug, otac i prijatelj

Nakon što se popularni američki komičar Bill Cosby suočio s nizom optužbi na svoj račun za seksualno zlostavljanje, njegova supruga Camille je u otvorenom pismu poručila javnosti kako on ima njenu punu podršku.

Camille Cosby, supruga popularnog američkog komičara, 77-godišnjeg Billa Cosbyja stala je u njegovu obranu i u otvorenom mu pismu pružila punu podršku.

Podsetimo, Cosby se u proteklih nekoliko nedelja suočio s nizom optužbi od strane žena koje tvrde kako ih je glumac svojevremeno drogirao i silovao.

'Svog supruga sam upoznala 1963. i za njega se udala 1964. godine. Čovek u kojeg sam se zaljubila i kojeg volim isti je čovek kojeg ste vi upoznali kroz njegov rad. On je ljubazan, velikodušan i smešan. Uz to je divan suprug, otac i prijatelj', izjavila je Camille.

Sve je navode proglasila neistinitim i neproverenim, a posebno se obrušila na medije koji su prenosili te glasine.

'Niko od nas nikada ne želi da napada žrtvu, ali ovde se nameće pitanje ko je ustvari žrtva', zaključila je.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...