•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vanzemaljska rasa Buv u animiranoj komediji 'Kod kuće 3D' sleće u bioskope 27. marta!

Autori animiranih hitova Kako dresirati svog zmaja 2 i Kruds predstavljaju novi film!
U „DreamWorks Animation“ radionici opet su bili jako marljivi. Autori animiranih hitova „Kako da dresirate svog zmaja 2“ i „Kruds“ nisu se odmarali nego su se odmah bacili na novi film koji će osvojiti naša srca. Ime mu je „Kod kuće 3D“, a u bioskope stiže 26. marta.U njemu ćemo upoznati optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.
Animirana komedija „Kod kuće 3D“ sinhronizovana je na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je zasnovana na dečijoj knjizi Adama Reksa iz 2007. godine „Pravi smisao Smekdeja“ (The True Meaning of Smekday).U originalnoj verziji filma „Kod kuće 3D“ glasove junacima pozajmili su Džim Parsons (Jim Parsons), Rijana (Rihanna), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Stiv Martin (Steve Martin). Režiju potpisuje Tim Džonsons (Tim Johnson), dok su producenti filma Kris Dženkins (Chris Jenkins) i Suzan Buirgi (Suzanne Buirgy).

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...