•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak 'Avatara' u bioskopima ipak krajem 2017. godine

Nastavak najuspešnijeg filma 'Avatar' odložen je za godinu dana i neće biti u bioskopima do kraja 2017. godine.

Režiser James Cameron pravi tri nastavka filma iz 2009. godine i nada se da će scenarije završiti do kraja ovog meseca. Prvi film trebao je izaći 2016. godine, ali je Cameron kazao kako je proces pisanja scenarija otežan i da su bili previše ambiciozni kada su rekli prvi datum.

"Postoji kompleksnost ulaska u priču koja treba biti kao saga tri filma, a to ne radite kada pravite samo jedan film. Pišemo tri istovremeno i priča se treba provlačiti kroz sva tri filma. Paralelno radimo i dizajn. Dizajnirali smo sva stvorenja i okruženja", rekao je Cameron u Novom Zelandu gde radi na promociji filmske industrije s drugim režiserima poput Petera Jacksona koji je režirao "Hobbita".

Cameron je kazao kako je bitno da su svi filmovi povezani i da imaju odgovarajuću rezoluciju kako publika ne bi bila razočarana.

"Avatar" iz 2009. godine je zaradio 2,9 milijardi dolara i osvojio tri Oskara. Sniman je u Novom Zelandu gde će se raditi i nastavci.

Filmove rade kuće Lightstorm Entertainment i Twentieth Centruy Fox.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...