•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sean Penn usvaja sinčića svoje partnerke

Glumac i reditelj Sean Penn pokrenuo je pravnu proceduru za usvajanje sina svoje partnerke, glumice Charlize Theron. Holivudska zvezda usvojila je sinčića Jacksona 2012., kad je imao samo nekoliko meseci.

Njen partner Sean Penn prošle je nedelje podneo sve papire koji su potrebni da zakonski usvoji Jacksona, koji je glumici prvo dete, a on još ima dvoje odrasle dece iz braka s glumicom Robin Wright.

To je ozbiljan korak i pokazatelj da su se odlučili za ozbiljne i odgovorne zajedničke planove.

Još donedavno lepa je glumica izjavljivala kako nije očekivala da će završiti u vezi s Pennom.

'Poznajemo se 18 godina, i bili smo dobri prijatelji. U takvim situacijama uvek mislite - idemo polako, ne želim upropastiti prijateljstvo. Morali smo razmišljati i puno se truditi, ali danas mi je drago. Ljudi oko mene kažu da sam srećnija i lepša otkad sam s njim', kazala je.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...