•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

65. Berlinale: Biće prikazan 441 film iz 72 zemlje

Na ovogodišnjem 65. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu (Berlinale) biće prikazan 441 film iz 72 zemlje, prenosi Anadolu Agency (AA). Direktor Berlinale Dieter Kosslick danas je u Berlinu predstavio program ovogodišnjeg festivala koji će biti održan između petog i 15. februara.

U okviru takmičarskog programa ove godine biće prikazana 23 filma, dok se 19 njih takmiči za festivalske nagrade "Zlatnog medveda" i "Srebrenog medveda".

Predsednik žirija za nagrade Zlatni i Srebreni medved biće američki režiser Darren Aronofsky, a sedmočlani međunarodni žiri sačinjavaće nemački glumac Daniel Bruhl, južnokorejski režiser i scenarista Bong Joon-ho, američka producentica Martha de Laurentis, peruanska režiserka Claudia Llosa, francuska glumica Audrey Tautou i američki scenarista Mathew Weiner.

Ovogodišnji festival će biti otvoren filmom "Nobody Wants the Night" španske režiserke Isabel Coixet.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...