•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tucker i Dale kreću u novu borbu protiv zla!

Glavni glumci filma Tucker i Dale protiv zla Alan Tudyk i Tyler Labine gostovali su na festivalu horor filma u Cincinnatiju gde su otkrili kako će se ipak snimati nastavak vrlo uspešne horor komedije iz 2010. godine. Film nije postigao neku preterano veliku zaradu na bioskopskim blagajnama, zaradio je samo 4.7 miliona dolara, ali publiku je apsolutno oduševila.

Za one koji nisu upoznati sa prvim delom radi se o urnebesnoj, ali krvavoj crnoj komediji o dvojici jednostavnih i simpatičnih prijatelja koji odluče da provedu par dana u kolibi usred šume kako bi se malo odmorili, uživali u ribolovu i ispijanju piva.

Ali nalete na grupu gradskih šminkera koji ih po izgledu odmah procene kao manijake i ubice s motornim testerama. Nakon što se jedna od devojaka iz grupe odvoji od ostalih, dobrodušni Tucker i Dale odluče joj pomoći ali tada sve krene u krivom smjeru.

Tucker i Dale protiv zla je bio rediteljski dugometražni prvenac reditelja Elija Craiga, koji je napisao i scenario zajedno s Morganom Jurgensonom. Ko će sve biti u produkcijskoj i glumačkoj ekipi nije poznato, kao ni okviran datum početka snimanja, ali obožavatelji se već unapred raduju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...