•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma 'Bićemo prvaci sveta' u Vilinom Gradu

U nedelju, 1. marta, ekipa film "Bićemo prvaci sveta" pokloniće se niškoj publici u bioskopu "Vilin Grad". Specijalna projekcija na repertoaru je u 19 časova i 30 minuta. Ulaznice za ovu projekciju su u prodaji.

Od producenata najgledanije domaće filmske i TV sage „Montevideo“, firme „Intermedia Network“, dolazi još jedna istinita sportska priča koja je posvećena košarci.

„Bićemo prvaci sveta“ je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi – Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić).

Centralni događaj je finalna utakmica na Svetskom prvenstvu u Ljubljani , 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država. Iz vizure glavnog lika Nebojše pratimo razvoj i životni put entuzijasta koji su svojim profesionalizmom, idejama i naporima ostvarili svoj san – prvu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, uz ogromnu pomoć istomišljenika iz svih krajeva bivše zemlje.

"Bićemo prvaci sveta" od 26. februara biće na redovnom repertoaru bioskopa "Vilin Grad", a na zvaničnom sajtu bioskopa možete pogledati trejler, termine i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...