•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ukradena haljina Lupite Njongo iz hotelske sobe

Prošlogodišnja dobitnica Oskara, glumica Lupita Njongo koja je nosila haljinu kreatora Kelvina Klajna vrednu 150.000 dolara na ovogodišnjoj holivudskoj manifestaciji, prijavila je krađu, saopštili su zvaničnici.

Haljina, ukrašena sa 6.000 prirodnih belih bisera, ukradena je iz glumičine sobi u hotelu "London" u zapadnom Holivudu, u sredu tokom dana, dok Lupita nije bila u sobi, potvrdio je portparol oblasnog šefa okruga Los Anđeles.

Haljinu Kelvina Klajna koju je dizajnirao Francisko Kosta Lupita je prošetala po crvenom tepihu na ovogodšnjoj dodeli Oskara u nedelju.

Lupita je prošle godine dobila Oskara za glavnu ulogu u firmu "Dvanaest godina ropstva" .

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...