•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gospodin Grey dobio novu ulogu na filmu

Jamie Dornan je odlučio da dokaže da nije 'one hit wonder'. Naime, nakon snimanja filma '50 nijansi sive' odlučio je da se baci na novi bioskopski hit.

32-godišnji irski glumac, koji je igrao ulogu ultrazgodnog Christiana Greya, pojaviće se u ratnoj drami 'Anthropoid', piše The Guardian.

Dornan će glumiti češkog vojnika koji je upleten u atenat zloglasnog nacističkog oficira Reinharda Heydricha 1942. godine.

Film se snima prema istinitom događaju, u kojem su dva češka agenta u Pragu pokušala da izvrše atentat na Heydricha u njegovom automobilu, i to za vreme nacističke okupacije.

U svakom slučaju, zanima nas ova verzija zgodnog Jamieja.

Dobra vest je i da je pristao da glumi u novom nastavku '50 nijansi sive' - na opšte oduševljenje ženske populacije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...