•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

3D avantura 'Kod kuće' pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

Ukoliko želiš da prvi gledaš film „Kod kuće 3D“ – pošalji ljubičastim Buv vanzemljcima poruku dobrodošlice 18. marta!
Ovog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi „Kod kuće“, koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma „Kako dresirati svog zmaja 2“. Simpatični Buvovi sleću pretpremijerno 21. marta na velika platna širom zemlje.

U nepredvidivom svemiru, upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).

Ukoliko želite da budete prvi koji će je gledati animiranu 3D avanturu „Kod kuće“, napišite kratku poruku dobrodošlice Buv vanzemaljcima i pošaljite nam je na adresu pr@mcf.rs do 15. marta. Autore najboljih poruka pozvaćemo da nam se sa celim odeljenjem pridruže 18. marta kod Terazijske česme u 13h i puste balone dobrodošlice sa porukama simpatičnim Buuovima, a nakon toga krenu sa nama na specijalnu, besplatnu projekciju za celo odeljenje! Više informacija na adresi kodkuce.mcf.rs.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...