•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Započeto snimanje novog domaćeg filma 'Procep'

'PROCEP' (THE RIFT) je naučno-fantastični triler u kojem glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Prvi kadrovi snimljeni su na parkingu beton hale u Beogradu, gde se prvi put susreću tajni agenti koje tumače Ken Fori i Katarina Čas, kao i u hotelu Zira u Beogradu.

Slovenačka zvezda Katarina Čas, doputovala je u Beograd pre par dana, pravo sa njujorške premijere svog novog filma, “Deni Kolins”, u kojem igra uz holivudske zvezde Al Paćina i Anet Bening. Katarina Čas proslavila se ulogom u filmu “Vuk sa Vol Strita” Martina Skorcezea, gde je igrala uz Leonarda DiKapria.

Snimanje “Procepa” će se nastaviti tokom naredne tri nedelje na lokacijama u Beogradu i Pančevu.

U pitanju je novi žanrovski film u produkciji Milana Todorovića i Marka Jocića, čija su prethodna ostvarenja – “Zona mrtvih” i “Mamula” – ostvarila veliku popularnost i uspeh širom sveta.

Milan Todorović, producent filma, ujedno i reditelj “Zone mrtvih” i “Mamule“, izjavio je da mu je posebno zadovoljstvo što će ovaj film režirati njegov omiljeni domaći reditelj Dejan Zečević, dok je Marko Jocić izjavio da ne sumnja da će “PROCEP” nadmašiti uspeh prethodnih filmova.

Inače, na popularnoj američkoj platformi za gledanje filmova – Netflix, “Mamula” je trenutno na 4.mestu po gledanosti u odnosu na sva ne-američka filmska ostvarenja koja se nalaze u ponudi.

“PROCEP” je priča o agentima koji dobijaju zadatak da osiguraju podatke iz američkog vojnog satelita koji se srušio negde u Srbiji. Ali kada stignu na mesto pada shvatiće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira. Nešto protiv čega će morati da se bore za svoje živote.

U pitanju je srpsko-slovenačko-korejska ko-produkcija, a pored Jocića i Todorovića (Viktorija Film i Talking Wolf Productions), producenti filma su i More In Group (Južna Koreja), BBO Star (Slovenija) i Digitalkraft i Media Plus (Srbija).

Tekst preuzet sa sajta: kulturizacija.rs

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu