•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi animirani film Štrumfovi 2017. godine

Produkcijska kuća Sony Pictures najavila je da će novi animirani film “Štrumfovi” biti u američkim bioskopima 2017. godine, prenose u petak lokalni mediji u SAD.

“Ne želimo da snimimo treći nastavak filma, već novi film koji će istražiti poreklo malih plavih stvorenja u avanturističkoj komediji”, izjavila je rediteljka Keli Ezberi, poznata po filmu “Šrek 2″.

Prema njenim rečima, u novom filmu o štrumfovima svi likovi će biti verni originalnom crtanom filmu.

Film će u SAD izaći 31. marta 2017. godine.

Uprkos kritikama, dva prethodna animirana filma o Štrumfovima su postigla dobru zaradu. Prvi film je 2011. godine zaradio 570 miliona dolara, a drugi 350 miliona dolara 2013. godine.

Crtani film “Štrumfovi” snimljen je prema istoimenom belgijskom stripu Pjera Kulifora poznatog kao Pejo. Prvi, crno-beli crtani film emitovan je 1961. godine u Belgiji.

Kasnije su Štrumfovi postali mala plava bića koja žive u šumi i bore se protiv čarobnjaka Gargamela. Ta popularna crtana serija bila je u produkciji “Hana i Barbara”.

Snimljeno je 256 crtaća u trajanju od po 30 minuta od 1981. do 1990. godine. “Štrumfovi” su 1983. godine dobili nagradu Emi u kategoriji crtanog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu