•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nove tri nagrade za 'Spomenik Majklu Džeksonu'

Srpski igrani film “Spomenik Majklu Džeksonu” nastavlja da niže uspehe na međunarodnoj sceni i tokom ovog vikenda osvojio je tri nagrade na dva svetska festivala – u Nešvilu i Ruanu.

Ostvarenje scenariste i reditelja Darka Lungulova nagrađeno je u Americi na Internacionalnom festivalu u Nešvilu glavnom nagradom žirija (Grand Jury Prize), a glumac Boris Milivojević dobio je Nagradu za najbolju mušku ulogu.

Tim povodom Milivojević je izjavio: “Drago mi je da film komunicara sa svima, da nije lokalan. Od početka sam verovao u ovaj film i izuzetno sam počastvovan što sam dobio nagradu na festival u Nešvilu”.

Nagradu za glavnu žensku ulogu na ovom festivalu dobila je legendarna Džeraldina Čaplin za film “Peščani dolari” (Sand Dollars).

“Spomenik Majklu Džeksonu” u petak uveče dobio je glavnu nagradu na festivalu istočno i srednjeevropskog filma A l”Est du Nouveau u Ruanu u Francuskoj.

Reditelj Lungulov tim povodom kaže: “Nove tri nagrade na festivalima u Americi i Francuskoj su mi dragoceno priznanje. Srećan sam što film uspešno nastavlja svoj festivalski život ove godine i nalazi publiku širom sveta. Već u utorak, 28 aprila, film i ja bićemo na Newport Beać festivalu u Kaliforniji”.

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” će sutra, 27. aprila biti prikazan i na festivalu Go East u Visbadenu u Nemačkoj u okviru programa “Highlights”.

Website:tanjug.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu