•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Krcko Oraščić u nedelju u Teatru 78

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78“ očekuje vas zanimljiva i edukativna predstava za decu:

KRCKO ORAŠČIĆ –nedelja 03.05. u 12h

Krcko Oraščić je zabavna, ali pre svega edukativna predstava koja mališane uči pravim vrednostima i nosi poruku da je pravo bogatstvo u srcu svakog čoveka, kao i njegova lepota.

Glavna junakinja - Maša je dobra,vredna i lepo vaspitana devojcica,koja živi sa maćehom i njenom razmaženom ćerkom Lili. Na žalost Maša je primorana da bude kućna pomoćnica u sopstvenoj kući. Međutim jedne večeri kada se slavio Lilikin rođendan naša junakinja je dobila na poklon odbačenu lutku svoje sestre koju naziva Krcko Oraščić...

Režija: Aleksandar Nikolić
Dramaturgija: Marija Puškarov Popović
Kostim i scenografija: Tanja Žiropađa i Tatjana Cvjetković
Majstor tona i svetla: Milenko Isailović
Produkcija:Teatar 78

Uloge:
Krcko Oraščić: Dejan Stojaković
Maša: Marija Vidaković
Lili: Jelena Velkovski
Maćeha,Kralj Pacolino,Šećerna Kraljica: Milan Pajić

Karte za predstave se mogu kupiti svakog radnog dana od 10 do 16 časova u kancelariji broj 1 Teatra 78, Resavska 78, i pola sata pre predstave na blagajni Teatra 78.

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu