•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DANAS HUMANITARNA PREDSTAVA 'VATRA I NEŠTO' U NARODNOM POZORIŠTU

Novembra prošle godine izgorela je kuća u Jeronimovoj ulici br. 4 u Nišu.
Ništa neobično, rekli bi neki, osim što je reč o kući koja ima svoj trag, svoju priču, svoju istoriju. Reč je o najstarijoj kući u Nišu, u kojoj su se snimale scene kultnih domaćih filmova, poput Pljačke Trećeg rajha i Zone Zamfirove, o čijem postojanju govori tapija iz 1861. godine.

Nišu je potrebna ne samo ova već i sve druge stare kuće koje govore o nekim lepim, prošlim vremenima.

Naravno da niko nije stao iza ljudi koji su u toj kući živeli. Malo ko je pritrčao u pomoć, samo mali broj iskrenih prijatelja. Nišlijama se danas, 10. maja u 20 sati u Narodnom pozorištu otvaraju vrata Talije da svojom humanitošću, svojom voljom i svojom ljubavlju za grad, pokažu koliko im je do njega stalo i učestvuju u obnovi kuće stare 2 veka.

U humanitarnoj predstavi “Vatra i ništa” učestvuju najbolji glumci, kniževnici i slikari.

Karte se prodaju u Happy house-u, Tržni centar Kalča od 16 do 20 sati, u Bioskopu Kupina od 10 do 20 časa i danas isped Narodnog pozorišta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...