•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator 'Arrested Developmenta' potpisao ugovor s Netflixom

Mitch Hurwitz, kreator popularne serije Arrested Development, potpisao je višegodišnji ugovor s Netflixom u kojemu se obvezao da snimi novu TV seriju. Uprkos tome što je četvrta sezona serije Arrested Development svojim završetkom najavila snimanje filma, Hurwitz se baca na razvoj nove serije koja će pripadati žanru komedije.

Osim što radi na još neimenovanoj seriji, dobio je posao izvršnog producenta koji će nadgledati projekte drugih filmaša, te će konsultovati Netflix kada su u pitanju projekti koje možemo smestiti u žanr komedije. Nakon što je uspešno probio led originalnim dramskim serijama kao što su House of Cards i Orange Is The New Black, Netflix snimanjem ovakvog tipa serija pokušava proširiti svoju ponudu i privući novu vrstu pretplatnika.

Premda je Arrested Development prava bomba, važno je napomenuti kako su ostali Hurwitzovi projekti, poput serija Sit Down, Shut Up i Running Wilde, doživeli debakl. Postoji mogućnost da je neuspeh bio rezultat nedovoljne kreativne slobode, što na Netflixu ne bi trebao biti problem, ali više o tome kada vidimo seriju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...