•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clooney ponovno nahvalio suprugu: 'Amal je puno pametnija od mene'

Nakon što je u jednom intervjuu suprugu Amal opisao kao savršenu ženu sa neverovatnim smislom za modu, George je odlučio da pohvali i sve drugo šta je zaboravio.

“Nema sumnje da je ona pametnija od mene i oduševljen sam zbog toga. Gledajte, dobro je okružiti se sa bilo kime ko je pametniji od vas, a kad sam ja u pitanju, ta lestvica je postavljena poprilično nisko.”, izjavio je glumac.

Čini se da je Amal i zaslužna što se toliko viđaju, bez obzira na brojne obaveze: “Kad sam joj rekao da ću celo proleće biti u New Yorku i snimati film s Jodie Foster samo je rekla: OK, poći ću sa tobom i predavati na Univerzitetu Columbia.”, pohvalio se George svojom praktičnom suprugom.

Clooney je u Amal našao idealnu suprugu, ali nikad nećete pogoditi šta smatra njenom specijalnošću!

“Moja supruga je specijalizirana za... rađenje rezervacija u restoranu. I njena majka radi rezervacije! To je njihov porodični običaj.”

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...