•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Metropoliten na bis u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Tokom letnjih meseci ljubitelji opere će imati priliku da uživaju u specijalnom programu u bioskopu Cineplex UŠĆE Shopping Center.

Svake srede sa početkom u 19 časova, u periodu od 15. jula do 5. avgusta posetioce bioskopa očekuje program Metropoliten na bis, u okviru koga će biti prikazane dve Verdijeve opere „Travijata“ i „Aida“, Leharova „Vesela udovica“ i „Kći puka“ Gaetana Donicetija.

Ulaznice za ove prenose su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od:

- 1200 dinara za pojedinačnu predstavu i
- 950 dinara ukoliko se odlučite da propratite celu letnju sezonu i sva četiri izvođenja.

Vidimo se u bioskopu Cineplexx na operskim spektaklima Meropolitena na bis!

Travijata, MET Encore, 2015
Kompozitor: Đuzepe Verdi
Sreda, 15. jul u 19:00 h
Trajanje: 148 minuta
Natalie Dessay blista u crvenoj haljini u svom prvom izvođenju u Metropolitenu kao pariska kurtizana Violeta Valeri, u zapanjujućoj produkciji iza koje stoji Willy Decker. Matthew Polenzani peva ulogu Alfreda Žermona, mladića koji je zaljubljen u Violetu, Dimitri Hvorostovsky se našao u ulozi njegovog oca Žorža Žermona, dok celu postavku vodi glavni dirigent Metropolitena Fabio Luisi.

Kći puka, MET Encore, 2015
Kompozitor: Gaetano Doniceti
Sreda, 22 jul u 19:00 h
Trajanje: 150 minuta
Duhovita produkcija Laurent Pelly, koja je dobila naziv „operski šou sezone“ nakon izvođenja u Kovent Gardenu, predstavljaNatalie Dessay u vodećoj ulozi živahne i neustrašive Marije, a društvo joj pravi nestvarno muzikalni Juan Diego Flórezkao Tonio. Produkcija se takođe može pohvaliti nagradom Tony Award® koja je ponela scenska legenda Marian Seldes, kao vojvotkinja od Krakentorpa. Dirigent postavke je Marco Armiliato.

Vesela udovica,
MET Encore, 2015
Kompozitor: Franc Lehar
Sreda, 29. jul u 19:00 h
Trajanje: 152 minuta
Brodvejska rediteljka i koreograf Suzan Stroman, dobitnica "Toni" nagrada za mjuzikle "Crazy For You", "Contact" i "The Producers", debituje u Metu u raskošnom izvođenju Leharove živahne operete "Vesela udovica", na engleskom jeziku u prevodu Džeremija Samsa. Rene Flemingna listu od 22 uloge u Metropolitenovom repertoaru, dodaje lik Hane, udovice pariskog milionera. Endru Dejvis će dirigovati postavom, u čijem sastavu su iNejtan Gan, u ulozi Haninog ljubavnika Danila, Alek Šrader kao plemić Kamij de Rosijon, Tomas Alen kao intrigantni Baron Zeta i brodvejski soprano Keli O'Hara koja debituje u Metu kao Baronova supruga Valensijen.

Aida, MET Encore, 2015
Kompozitor: Đuzepe Verdi
Sreda, 05. avgust u 19:00 h
Trajanje: 175 minuta
Aida predstavlja srceparajuću ljubavnu priču i epsku dramu ispunjenu spektakularnim masovnim scenama, smeštenu u drevnom Egiptu. Grandiozna produkcija i moćni glasovi koji čine glavnu postavku, donose ovu priču u visokoj rezoluciji na scenu Metropolitena. Violeta Urmana peva vodeću ulogu zarobljene etiopijske princeze, dok se Dolora Zajicknašla u ulozi njene glavne rivalke. Johan Botha peva Radamesa, komadanta egipatske vojske, dok celu postavku vodi dirigent Daniele Gatti.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...