•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovo se pohvalio svojom lepoticom

Glumac Silvester Stallone još se jednom pohvalio svojom 16-godišnjom kćeri Sistine Rose. Ponosan otac nije mogao sakriti oduševljenje svojom predivnom naslednicom pa je fotografiju na kojoj pozira s kćeri postavio na svoj Instagram.

– Ja i moja kćer koja želi postati ozbiljni model. Verujem da to može ostvariti – napisao je 68-godišnji glumac pored fotografije i time pokazao svoju nežnu stranu.

Da Sistine sledi svoj san, potvrđuje i činjenica da uprkos svojim mladim godinama iza sebe već ima kampanju za Teen Vogue.

Ljubav prema modelingu mlada lepotica nasledila je od svoje majke, bivše manekenke Jennifer Flavin. – Majka je moj pilot. Ona me naučila svim dobrim i loši stranama ovog posla, hodanju po pisti i kako postati neko drugi uz pomoć odeće koju nosiš – izjavila je nedavno Sistine.

Osim majke, bezuslovnu podršku mladoj manekenki neprestano pruža i slavni otac koji svoju miljenicu odmalena uči kako da korača životom pod svetlom reflektora.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...