•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejson Stetam odigrao ulogu života u komediji Špijuni

Akcioni glumac Džejson Stetam je navikao na borbu, a ne da publici stavlja osmeh na lice. Zbog toga je iznenadio mnoge svojom ulogom u filmu „Špijuni“, a prema sopstvenom priznanju, to nije očekivao od sebe.

- Komedija nije moj primarni žanr. Čak nikad sebi nisam dozvolio da se upustim u ovakvu avanturu. Dobijao sam puno ponuda i scenarija, ali nijedan nije bio preterano dobar. Ipak, Pol (reditelj) mi je ponudio nešto drugačije i to je promenilo moje poimanje komedije – objašnjava Stetam.

Kako ističe, on nije dobio klasičan scenario, već dosta kratkih ceduljica sa šalama koje on izgovara. One su britke, kratke i pogađaju cilj. Na taj način je i sniman film, par minuta pred svaku njegovu scenu dobijao je te poruke, a zbog kratkog vremena morao je da ih odradi što efektivnije.
Mnogi kritičari su ocenili Džejsona kao fantastičan izbor, ali i veliki rizik da lika sa „ledenim licem“ angažuju za komediju.

- To niko nije očekivao od njega. Reditelj je pogodio koga da izabere i Džejson mu se u tome odužio na najbolji mogući način. Njegove šale drže film konstatno na ivici smeha – rekao je Dag Benson, komičar i legendarni filmski kritičar.

Film „Špijuni“ imao je odlično otvaranje u bioskopima širom sveta gde je u prvoj nedelji zaradio 30 miliona dolara. Takođe, u domaćim bioskopima je na prvom mestu po gledanosti. Pored Džejsona, odličnu rolu odigrao je Džud Lo, dok je Melisa Mekarti iznela glavnu ulogu bez ikakavih problema. Ostvarenje reditelja Pola Figa se nalazi u našim bioskopima od 4. juna.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....