•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristen Stewart ima novu devojku?

Od kada je bila u vezi sa kolegom iz "Sumraka", pa ga i prevarila s rediteljem Rupertom Sandersom, javnost je zainteresovana za ljubavni život glumice Kristen Stewart.

A čini se da su mladoj glumici dosadili muškarci. Njena je majka za Sunday Mirror potvrdila da je ona u vezi sa svojom asistenticom Alicijom Cargile.

55-godišnja Jules kazala je da je upoznala kćerkinu devojku i da su njih dve vrlo srećne.

„Šta ima biti neprihvatljivo u tome da ona sad ima devojku? Srećna je. Ona je moja kćerka, ja sam samo njena majka i ona zna da prihvatam njene izbore. Upoznala sam Kristeninu novu devojku i sviđa mi se. Šta tu imam da ne prihvatim? Ona je divna devojka", poručila je.

Kristenina majka, koja takođe radi u Hollywoodu kao nadzornik scenarista, kazala je:

„Mislim da ljudi moraju biti slobodni i voleti koga žele. Prihvatam da moja kćerka voli žene i muškarce. U redu je biti ono što jesi u mom svetu. Svi mi biramo svoje prijatelje pa bismo jednaku slobodu trebali imati i pri odabiru ljubavnika".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...