•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon 10 godina braka razvode se Ben Affleck i Jennifer Garner

Najpoznatiji holivudski par Ben Affleck i Jennifer Garner saopštili su javnosti da se razvode potvrdivši sve glasine o njihovom razlazu koje su kružile poslednjih nedelja.

"Nakon mnogo razmišljanja i pažljivog razmatranja doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Nastavićemo da negujemo naš odnos u ljubavi i prijateljstvu, kao i roditeljstvu našoj deci", napisali su.

Takođe, naveli su kako neće davati više komentara o ovoj temi.

Affleck (42) i Garner (43) su se venčali 2005. godine nakon što su se upoznali na setu snimanja filma "Derdevil". Imaju troje dece.

Oskarovac Affleck nastaviće da živi na zajedničkom imanju u odvojenoj kući, naveo je anonimni izvor za Associated Press agenciju.

Špekulacije o njihovom prekidu pojavile su se kada su uočeni kombiji za selidbe ispred njihovog doma u Južnoj Kaliforniji ranije ovog meseca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...