•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen casting remakea `Kickboxera´

Cast za novi remake legendarnog Kickboxera iz 1989. godine je gotovo završen. Film koji je uveliko proslavio junaka akcionih filmova, Jean Claude Van Dammea, već lagano puca po šavovima od napetosti novih, svežih mišića koje je producent Ted Field (Pitch Black, The Last Samurai) regrutovao za novi projekat.

Uloga Kurta Sloana, pamtljiva po uspavanom licu Van Dammea pripala je Alainu Moussiju, opakom frajeru iz Gabona, čije ime veže se borilačke veštine pre nego za filmske uspehe. Njegovim maskulinim potezima možete svedočiti u sitnim ulogama statista u Pacific Rimu, White House Downu i Brick Mansionsu.

U sporednim ulogama pridružiće mu se kolege Dave Bautista, zvezda WWEa i glumac u Guardians of the Galaxy, UFC šampion koji ima čak jednu scenu borbe u Captain America: The Winter Soldier. Za sad nije još poznata preciznija preraspodela uloga, ali producenti su sigurni u uspeh ovog, kao i još dva Van Damme remakea, Time Copa iz ’94. i Bloodsporta iz ’88.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu