•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spilberg i Henks oživljavaju istinitu priču o hladnom ratu

Stiven Spilberg udružio je snage sa oskarovcem Tomom Henksom u trileru “Most špijuna”. U prvom trejleru vraćaju nas u eru Hladnog rata - gledaćete Henksa kao advokata iz Bruklina Džejmsa Donovana, koga CIA šalje na gotovo nemogući zadatak – da pregovara oslobađanje zarobljenog američkog U-2 pilota na ruskom tlu. U glumačkoj postavi pored Henksa našli su se Mark Rajlans, Skot Šepard, Ejmi Rajan i Alan Alda.

“Most špijuna” se odnosi na stvarni berlinski most koji je spajao Zapadni Berlin i Potsdam, koji se tada nalazio pod kontrolom Istočne Nemačke. Tokom 60-ih godina američke i sovjetske tajne službe su na njemu obavljale razmenu zarobljenika. Spilberg je na veliko platno preneo priču o prvoj razmeni zarobljenika na mostu – 10. februara 1962. godine, kada su dve zaraćene strane razmenile sovjetskog špijuna Rudolfa Abela i američkog pilota Frensisa Gerija Paversa.

Scenario za “Most špijuna” su napisala braća Koen i Met Čerman.

Ukoliko se osvrnemo na prethodne filmove čiju režiju potpisuje Spilberg, a Henks glumi – Spašavanje redova Rajana, Uhvati me ako možeš, Terminal, od trilera “Most špijuna” se mnogo očekuje! Pogledajte trejler.

Na repertoaru domaćih bioskopa “Most špijuna” naći će se od 26. novembra.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu