•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponuda koja se ne propušta!

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA!
Kupina + Frikom = Totalno rashlađenje!
Uz svaku kupljenu kartu za LETNJI BIOSKOP u Kupina bioskopu do 20:30 dobijate BESPLATAN Frikom sladoled.

Pogledajte i rashladite se uz filmove: Ted 2 i Terminator-Genesis 3D.

OVE NEDELJE NOVA ANIMIRANA AVANTURA MALCI 3D I NICOLE KIDMAN U INTERESANTNOJ DRAMI ZEMLJA STRANACA.

MALCI 3D
Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O'Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.
SINHRONIZOVANO!

ZEMLJA STRANACA
Katarina (Nicole Kidman) I Metju Parker (Joseph Fiennes) pokušavaju da se naviknu na novi život u pustinjskom gradu Natgari u Australiji. Oni su prijatni, ali su zatvoreni i ne žele da postanu bliski sa okolinom. Posle velike peščane oluje njihovi životi biće poljuljani nestankom Lili i Toma, njihovo dvoje dece. U potragu za dvoje tinejdžera se uključuje cela zajednica predvođena lokalnim policajcem Dejvidom Reom (Hugo Weaving). Uprkos tome što su želeli da im pomognu, među lokalnim stanovništvom su počele da kruže priče o paru zbog kojih im oni polako okreću leđa. Temperatura svakog dana postaje sve viša, tako da šanse za preživljanje su izuzetno male, a Katarina i Metju su pritisnuti do krajnjih granica.

U okviru evropskih ciklusa publika ce narednih dana moci da pogleda filmove holandske kinematografije iz 2012. i 2013. godine, u periodudo 19. jula.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

9-15.7.
12.00 Malci 3D
13.30 Malci 3D
15.15 U mojoj glavi 3D
17.00 U mojoj glavi 3D
18.45 Malci 3D
20.30 Terminator 3D
22.30 Zemlja stranaca

BANOVINA
10. i 13.7. NEMA PROJEKCIJA
9-15.7.
21.00 Ted 2 116'
23.00 Terminator 3D 125' /subota, nedelja/


NE ZABORAVITE PONEDELJAK=KUPINA DAN! :)

DOBRO DOSLI!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...