•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počinje Metropoliten na bis!

Dragi ljubitelji opere!
Ne propustite sezonu "Metropoliten na bis" u bioskopuCineplexx UŠĆE Shopping Center koju otvara jedna od najizvođenijih opera, Verdijeva Travijata!

Vidimo se u subotu!

Travijata, Metropoliten na bis, 2015

Sreda 15. jul u 18:55h

„Travijata“, italijanskog kompozitora Đuzepea Verdija, koja se bavi večnim temama ljubavi, društvenog licemerja, žrtvovanja i iskupljenja i nalazi u samom vrhu liste opera sa najviše izvođenja i obrada, pisana je prema drami „Dama s kamelijama“, a biće na repertoaru programa „Metropoliten na bis”, u sredu, 15. jula u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 19 časova.

Uloga Violete je jedna od najzahtevnijih sopranskih uloga, sa kojom su se u koštac hvatale najveće operske dive u nekom periodu svoje karijere. Ipak, Natali Desej blista u crvenoj haljini u kao pariska kurtizana Violeta Valeri, u zapanjujućoj Metropolitenovoj produkciji iza koje stoji Vili Deker. Metju Polenzani, koga je naša publika mogla da vidi i sluša do sada u prenosima „Marije Stjuart” sa neverovatnom Di Donato, i „Ljubavnom Napitku” sa neponovljivom Netrebko, peva ulogu Alfreda Žermona, mladića koji je zaljubljen u Violetu, Dmitrij Hvorostovski se našao u ulozi njegovog oca Žorža Žermona, dok celu postavku vodi glavni dirigent Metropolitena Fabio Luizi.

Karte za ove prenose su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom ulaznica za celu letnju sezonu i sva četiri izvođenja, ostvarujete pravo na sniženu cenu karte u iznosu od 950 dinara po operi.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu