•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Animirani film 'Minions' dominira američkim box officeom

Animirani film 'Minions' zabeležio je veoma uspešan debi i osvojio je prvo mesto na američkom box officeu proteklog vikenda.

Animirani film "Minions" je s lakoćom porazio konkurenciju te je u svom debiju od prodaje ulaznica za bioskope zaradio 115 miliona dolara. Glasove su između ostalih posudili Sandra Bullock, Jon Hamm i Michael Keaton.

Film "Jurassic World" je sada na drugom mestu, a zaradio je 18,1 milion dolara. Na trećem mestu se nalazi film "Inside Out" sa zaradom od 17,1 miliona dolara.

Četvrto mesto je pripalo filmu "Terminator Genisys", a peto hororu "The Gallows". Od prodaje ulaznica je prikupljeno 13,7, odnosno 10 miliona dolara.

Deset najgledanijih filmova u SAD-u i Kanadi proteklog vikenda (zarada u milionima dolara):
1. Minions - 115,2
2. Jurassic World - 18,1
3. Inside Out - 17,1
4. Terminator: Genisys - 13,7
5. The Gallows - 10,
6. Magic Mike XXL - 9,6
7. Ted 2 - 5,6
8. Self/Less - 5,3
9. Baahubali: The Beginning - 3,5
10. Max - 3,4

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu