•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dve premijere u Kupini!

ANTMEN, najnovija akciona avantura koja stiže iz studija Marvel, biće premijerno prikazana u sredu, 15. jula u 20.30h.
Od 16. jula superheroj ANTMEN biće na redovnom repertoaru Kupina bioskopska.

Sledeći korak u Marvelovom filmskom univerzumu na veliko platno po prvi put donosi jednog od začetnika Osvetnika, Antmena. Marvel komiks je predstavio Henka Pima / Antmena još 1962. godine, a zatim se Pim pojavljuje uz Osvetnike i debiju tima, 1963. godine.

Pim je postao Antmen kada je otkrio hemijsku supstancu, Pim česticu, pomoću koje menja svoju veličinu i dobija nadljudske sposobnosti. Uz napredak još jedne Pimove tehnologije, Antmen ima mogućnost i da upravlja armijom mrava.

Novo Marvelovo ostvarenje je prava akciona avantura veštog lopova, Skota Langa, današnjeg Antmena. Doktor Pim ga naoružava zadivljujućom moći da se smanji, a da mu se pri tome snaga poveća. Lang mora da probudi uspavanog junaka u sebi i da pomogne Pimu da zaštiti tajnu spektakularnog Antmen odela od sve veće pretnje koje novo doba donosi. Pim i Lang moraju da prevaziđu naizgled nepremostive prepreke da njihov plan uspeo – a plan je odvažna krađa koja će spasiti svet.

MAGIC MIKE XXL
Tri godine nakon što je napustio život stripera, kada je bio na vrhuncu slave, Majk se susreće sa starom ekipom koja se sprema za finalni nastup.
Film reditelja Gregorija Džejkobsa prati ekipu na njihovom poslednjem nastupu, gde žele da se na sebi svojstven način oproste od publike. Na tom putu oni će upoznati nove prijatelje, naučiti neke nove pokrete, ali će se susresti i sa starim poznanicima. Krajnji cilj putovanja je da nastup bude baš onakav kakvim su ga zamislili – nezaboravan i vatren.

EVROPSKI FILMOVI: CIKLUS HOLANDSKOG FILMA JE U TOKU, TRAJAĆE DO 19. JULA, NAKON TOGA, OD 20. JULA, OČEKUJE NAS CIKLUS FRANCUSKOG FILMA.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

16-22.7.
12.00 Malci 3D
13.30 Malci 3D
15.15 U mojoj glavi 3D
17.00 Malci 3D
18.45 Malci 3D
20.30 Antmen3D
22.30 Terminator 3D

BANOVINA
17./18./19.7.
21.00 Malci
23.00 Magic Mike

21./22.7.
21.00 Magic Mike

16. i 20.7. NEMA PROJEKCIJA U BANOVINI

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...