•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi Amazonov film režiraće Spike Lee

Nakon što su iz kompanije u januaru ove godine najavili da planiraju da uđu u filmske vode, Amazon je sada objavio da će njihov prvi film radnog naziva "Chi-Raq", režirati Spike Lee.

Da podsetimo, Amazon se u januaru obavezao na snimanje dvanaest vlastitih filmova godišnje, koji će prvo biti prikazani u bioskopima, a nakon toga pristup filmovima će u roku od 30 ili 60 dana nakon premijere imati pretplatnici Prime Instant Videa.

Inače, u medijima se već neko vreme šuškalo da ovaj film finansira Amazon, ali iz kompanije su tek sada potvrdili ova nagađanja. Što se tiče same radnje prvog Amazonovog filma, ona će biti smeštena Chicagu i baviće se temom nasilja u gradu. Scenario za film napisali su Lee i Kevin Willmott, profesor filmske umetnosti na Univerzitetu u Kanzasu, pisac i režiser koji se duže vreme bavi temama koje se tiču Afroamerikanaca u SAD-u.

Od celebrityja, u filmu će glumiti Wesley Snipes, John Cusack, Samuel. L. Jackson i Jennifer Hudson, a glavnu ulogu dobila je Teyonah Parris, koja je odranije poznata ljubiteljima "Mad Man" serijala. Kada će tačno Amazonov prvi film biti spreman za bioskope, još uvek nije poznato.

Website:itnetwork.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...