•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

35 žrtava silovanja Billa Cosbyja na naslovnoj strani New York Magazina

Najnovije izdanje New York Magazina donosi naslovnu stranu sa 35 žena koje su dale intervjue i opisale svoja lična iskustva sa američkim komičarem Billom Cosbyjem koji je optužen za silovanje.

Svih 35 žena koje su se pojavile na naslovnoj strani New York Magazinea i koje su ispričale svoja lična iskustva optužile su slavnog američkog komičara za silovanje kojem je vrlo često prethodilo konzumiranje droga.

"Bill je bio moj prijatelj. Jednom ili dvaput sam večerala s njim i njegovom suprugom. Radili smo zajedno, poznavala sam ga dosta godina i nisam mogla zamisliti da bi se moglo dogoditi nešto takvo. U tom trenutku sam bila u šoku. Jednostavno nisam mogla da shvatim šta nije uredu s njim, da li je izgubio razum? Ponašao se kao neko koga nisam upoznala nikad pre u životu", ispričala je jedna od njih.

Barbara Bowman, žena koja je Billa Cosbyja upoznala kada je imala 17 godina se zapitala zašto je medijima trebalo toliko dugo da optužbe brojnih žena shvate ozbiljno. Bowman je ispričala kako je Cosby, koji je trebao biti njen mentor, učinio da se oseća poput zatvorenice.

"Kroz period od godinu dana, skoro pola vremena koje sam provela s njim sam bila drogirana. Mogla sam šetati ulicama Manhattana i reći bilo kome - drogirao me i silovao Bill Cosby, ali ko bi mi verovao? Niko."

Linda Joy Traitz je za ovaj magazin ispričala kako ju je Cosby silovao kad je imala 18 godina, dodavši kako joj je trebalo dosta vremena da prihvati kako problem nije u njoj, nego u njemu.

"Kako su godine prolazile, život nije postajao lakši za mene. Imala sam i problema sa zavisnošću zbog toga", kazala je Traitz.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...