•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najprofitabilniji film prema broju bioskopa u kojima se prikazuje

Irrational Man, 45. film koji je napisao i režirao Woody Allen počeo je sa prikazivanjem prošlog vikenda u odabranim bioskopima u New Yorku i Los Angelesu.

Film se prikazuje u čak pet bioskopa i zaradio je ukupno $188,115 ili u proseku po $37,623 po bioskopu.

To je ubedljivo najveća zarada bilo kog filma tog vikenda, ako se računa po bioskopu, što je čak dva puta više od filma Ant-Man koji je na vrhu top liste filmova ali na drugom mestu po zaradi, po bioskopu. U suštini, film Irrational Man se može nazvati najprofitabilnijim filmom godine, profitabilnijim i od dokumentarca Amy koji je imao tu titulu do sada.

Najneprofitabilniji film Woodya Allena do sada je bio film September koji je zaradio samo $486k, ali očekuje se da će Irrational Man višestruko nadmašiti tu cifru jer se očekuje da će biti odlično prihvaćen u Evropi i u ostatku sveta.

Podsetimo, u filmu glavne uloge igraju Joaquin Phoenix i Emma Stone.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu