•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova velika uloga Nicole Kidman

U najnovijem traileru za novi film Wernera Herzoga pruža se nepregledni pogled na prekrasne pustinjske krajolike Bliskog istoka, a uz to i glavnu junkinju Gertrude Bell koju glumi Nicole Kidman.

"Queen Of The Desert" je uzbudljiva drama temeljena na istinitim događajima i stvarnim osobama, a kroz tri minuta ovog video isečka dobijamo idealan uvod u karakter i život glavnog lika.

Nazivana i ženskim Lawrencom od Arabije, Gertrude Bell, inače istoričarka, spisateljica i britanska špijunka, imala je presudnu ulogu u političkim previranjima na Bliskom istoku početkom 20. veka.

Prikazana kao snažna i svojeglava žena, koja u svojim rukama drži popriličnu moć, Gertrude Bell je neokrunjena kraljica pustinje i ona koja uzdiže kraljeve. Njena snaga suprostavljena je kompliciranoj ljubavnoj priči, dok trojica sasvim različitih muškaraca pokušavaju da osvoje njenu naklonost.

Uz Nicole Kidman glume i Robert Pattinson u ulozi Lawrenca, Damian Lewis kao Charles Doughty-Wylie i James Franco kao Henry Cadogan.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....