•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dosjei X' vraćaju još jednu zvezdu serije

Nova sezona naučno-fantastične serije "Dosjei X" (The X Files) ugostiće još jedno poznato lice iz starih epizoda.

Reč je o Annabeth Gish koja će ponovo igrati agenticu Federalnog biroa za istrage Monicu Reyes, prenosi Hollywood Reporter.

Annabeth Gish, koja je poznata i kao glumica u seriji "Pretty Little Liars", nastupila je u 23 epizode "Dosjea X" rame uz rame sa Gillian Anderson i Robertom Patrickom, odnosno agentima Scully i Dogget.

Poslednji put je viđena u finalu serije u devetoj sezoni kada su ona i Dogget pomogli agentima Mulder (David Duchovny) i Scully da pobegnu od progonitelja.

Originalni "Dosjei X" prikazivani su od 1993. do 2002. godine, a uz seriju su snimljena i dva filma, 1998. i 2008. godine. Premijera nove sezone od šest epizoda zakazana je za 24. januar 2016.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....