•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetski popularna igra pretvorena u epsku animaciju

Trend filmova baziranih na popularnim video igrama je u punom jeku i jedna od franšiza koja je doživela filmsku sudbinu je Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D.

Baziran na igri smešten je u divan svet koji je pre mnogo vremena stvorila boginja Altea. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao u harmoniji i prosperitetu. Međutim, Altein uspeh je probudio zavist i ogorčenje u svetu bogova. Zli neprijatelji su otrovali boginju i stoga stvorili haos i patnju u nekada mirnoj zemlji. Tako počinje priča o animiranom filmu Zmajevo gnezdo: Zora ratnika u 3D-u.

Režiju ovog filma potpisuje Yuefeng Song, dok je scenario uradio Bill Borden, čovek poznat po filmovima „Nemoguća misija 3“, „Desperado“ i „Kung fu frka“. Film u domaće bioskope stiže 27. avgusta.


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...