•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ne propustite da pogledate... u Kupina bioskopu

NOVA FILMSKA NEDELJA SA UZBUDLJIVIM FILMOVIMA: LAVIRINT-BEG KROZ ZGARIŠTE, POSETA I NEVIDLJIVI DEČAK.
NE PROPUSTITE DA POGLEDATE!

LAVIRINT: BEG KROZ ZGARIŠTE
U sledećem poglavlju epske sage „Lavirint", Tomas (Dilan O'Brajen) i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD".
Potraga za dokazima o „WCKD" odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

POSETA
Scenarista/reditelj/producent M. Najt Šjamalan („Šesto čulo", „Znaci") i producent Džejson Blum („Paranormalna aktivnost", „Pročišćenje") žele vam dobrodošlicu u novi Univerzalov film „Poseta".
Šjamalan se vraća svojim korenima strašnom pričom o bratu i sestri koji su poslati na udaljenu farmu u Pensilvaniji kod svoje babe i dede na nedelju dana. Kad deca otkriju da je stariji bračni par umešan u nešto duboko uznemiravajuće, shvatiće da su im šanse da se vrate kući svakim danom sve manje i manje.

NEVIDLJIVI DEČAK
Majkl ima 13 godina i živi u mirnom pomorskom gradiću. Niko ga ne smatra popularnim u školi, niti da je dobar učenik ili spretan sportista. Ipak, duboko u sebi on ne mari za to. Majkl samo želi da privuče pažnju Stele, devojke u koju ne može da prestane da gleda tokom časova. Oseća da je ona potpuno nesvesna njegovog prisustva. Jednog dana monotoniju normalnog života razbija neverovatno otkriće. Majkl se pogleda u odgledalo i shvata da je nevidljiv. Najuzbudljivija avantura njegovog života može da počne.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

10-16.9.
VIKEND

11.00 Zmajevo gnezdo 3D
12.00 Malci 3D

12.30 U mojoj glavi 3D
14.00 U mojoj glavi 3D
14.30 Malci 3D
16.00 Zmajevo gnezdo 3D
16.15 Nevidljivi decak
17.30 Malci 3D
18.00 Sve sto pozelis
19.15
Letnja avantura
19.30 Lavirint: Beg kroz zgariste
21.00
Poseta
21.45 Lavirint: Beg kroz zgariste
22.30 Zlokoban 2
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...