•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Une heure de tranquillité (2015) - uskoro

'Mojih 5 minuta' (Une heure de Trankuilite) je nova, ali potpuno tradicionalna francuska farsa reditelja Patrica Leconta i dramskog pisca Floriana Zelera. Uzbudljiva i prenatrpana klišeima. Suprug koji vara. Supruga koja vara. Predivan stan u Parizu. Radoznala čistačica. Nesposoban vodoinstalater. Dosadni komšija. Pokvaren lift. Porodična tajna. Ovakva adaptacija Zelerove hit predstave ima par dobrih, duhovitih delova, sa Kristijanom Klavijeom u glavnoj ulozi, koji se trudi da kanališe nezadovoljstvo čoveka koji samo želi da bude sam i sluša svoju omiljenu džez ploču.

Magnet za bioskope, Kristijan Klavije, na komičan način tumači ulogu zubara Mišela Leprouka, sebičnog ženskaroša, koji je upravo naišao na retku džez ploču koju godinama pokušava da nađe. Sve što želi je da se vrati kući, pusti svoj dragoceni gramofon i uživa. Postoji samo jedan problem, a to su sve ostale stvari u njegovom životu, uključujući i ženu, ljubavnicu, kao i dosadnog sina i ekscentričnu kućnu pomoćnicu, koju glumi Rosi de Palma, poznata po Almodovarovim filmovima. Ova urnebesna komedija je dovoljna da svakog strpljivog, iskrenog i velikodušnog čoveka izvede iz takta. Samo da naš dragi gospodin Leprouk poseduje jedan od ovih kvaliteta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...