•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hoćemo li videti crossover 'X-Mena' i 'Fantastične četvorke'?

Bryan Singer, reditelj najpoznatiji po popularnoj franšizi X-Men, obožavateljima je otkrio svoja razmišljanja i potencijalne planove za budućnost Marvelovog svemira. U nedavnom intervjuu za Yahoo! Movies otkrio je kako razmišlja o ideji spajanja različitih Marvelovih stripovskih junaka, koje do sada nismo videli na istom platnu.

Već se neko vreme fanovi filmova X-Men i junaka Fantastične četvorke nadaju kako će ove dve borbene ekipe pronaći mesto u zajedničkoj priči. Službenih informacija o tome nije bilo, a iako i sada ništa nije zapisano Singer se pokazao kao spreman kandidat za izvođenje ovog crossovera.

Naime, u razgovoru je rekao kako ne samo da razmišlja o pridruživanju ekipa na istom ekranu već da mu se takav spoj čini sasvim prirodan. Štaviše, razmislio je i o načinu na koji bi mogao dve superjunačke grupe udružiti u istom svetu. Iako nije hteo više od toga da otkrije, kratko je dodao - Ima veze s vremenom. To je sve što ću reći.

Bryan Singer je svoje iskustvo u petljanju sa zakonima vremena i izmenama vremenskog toka i događaja prikupio na dva X-Men filma (Dani buduće prošlosti i idućem nastavku Apocalypse), u kojima je celi uspostavljeni poredak događaja izmenio pa bi mogao biti i pravi reditelj koji će putem vremenske anomalije dovesti Fantastičnu četvorku i članove X-Mena na isto platno.

Naravno, sve izrečeno je moguća situacija koja zavisi od puno faktora, prvenstveno od uspeha novog filma "Fantastične četvorke" i uspehu "X-Mena: Apocalypse".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...