•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Idris Elba predvodi dečake u građanskom ratu

Beasts Of No Nation svoju premijeru je imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji kao deo glavne konkurencije i oduševio je publiku, a i kritika se priključila u pozitivnim reakcijama.

Cary Fukunaga je režirao film za Netflix, nakon izuzetnog uspeha sa režiranjem serijala Pravi detektiv za HBO. Za nesrećnu priču koju je odlučio da donese na velika platna pronašao je inspiraciju u istoimenom romanu nigerijskog pisca Uzodinma Iweale. Fukunaga je za film napisao i scenario.

Radnja prati događaje u neimenovanoj zapadnoafričkoj državi tokom građanskog rata. Rat je razorio zemlju i uništio brojne porodice a jedna od njih je u središtu dešavanja. Naime, radnja prati iskustva dečaka vojnika tokom rata, posebno dečaka Agua koga u svoju vojsku regrutira zlonamerni warlord.

U glavnim ulogama "Beasts Of No Nation" su Abraham Attah, Idris Elba i Ama Abebrese.

Film će se prikazivati istovremeno na Netflixu i u izabranim bioskopima u SAD-u od 16. oktobra, a iako je ranije najavljena i šira distribucija u bioskopima, za sada nikakvi datumi nisu objavljeni.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...