•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Igra prestola' trijumfovala na dodeli Emi nagrada

Na sinoćnjoj dodeli televizijskih Emi nagrada, trijumfovala je HBO drama “Igra prestola dok je Vajola Dejvis postala prva glumica nebelkinja koja je osvojila prestižnu američku televizijsku nagradu Emi kao najbolja glumica u dramskoj seriji,

Prvi put u istoriji dodele nagrade Emi, najbolja glumica u dramskoj seriji je Afroamerikanka Vajola Dejvis za ulogu u dramskoj seriji “How to get away with murder”.

Jedina stvar koja deli crnkinje od ostalih žena jeste dobra prilika za glumu. Ne možemo da dobijemo Emi ako za nas nije napisana uloga – rekla je na dodeli nagrada Vajola.

Nagradu za najboljeg glumca osvojio je Džon Ham za ulogu u seriji “Ljudi sa Menhetna”. “Igra prestola” s 24 nominacija osvojila je 12 nagrada, među kojima je i nagrada za najbolju mušku sporednu ulogu, koja je pripala Piteru Dinklejdžu.

Serija “Transparent”, priča o transrodnom ocu, osvojila je dve nagrade, za najbolju režiju i najboljeg glumca u komičnoj seriji, koja je pripala Džefriju Tejmboru.

Tejmbor je rekao da nagradu posvećuje “transrodnoj zajednici koja je strpljiva i hrabra”.

Politička satira “Potpresednica” osvojila je nagradu za najbolju komičnu seriju.

“Igra prestola” i dokumentarni film o sajentologiji “Going Clear” osvojili su pre nekoliko nagradu “kreativni Emi” (Creative Emmys) koja se dodeljuje za tehničke inovacije u televizijskoj produkciji.

Nagrada Emi se smatra za TV ekvivaletnu prestižnog filmskog Oskara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...