•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

Najkraći prikaz, i najtačniji, bio bi da je ovo film bez šarma. Ako bi trebalo još jednu rečenicu dodati, bila bi sledeća - cinizam koji je promašio temu. A ako bi trebalo još koju više, onda one upravo slede.

Prvi u trilogiji bio je nesvakidašnje i iznenađujuće zabavan nekim gledaocima (ne, naravno da sebe ne računam u tu grupu). Pregršt humora koji se ticao muškog polnog organa očito je pronašao svoju publiku tada. Kakvi god bili, njihove nadrealne avanture bile su blaaaagoooo zabavne, naglašavam, zabavne nekima. Film je poslužio gledaocima da se zavale i da se probude pred kraj filma bez previše pitanja šta su i koliko propustili.

Ali ovaj treći izgleda kao pod moranje. Razlog je jasan. Svi su potpisali ugovor za obavezna tri nastavka a ovaj se nikome nije snimao. To se i primećuje. Svako je otišao na svoju stranu u međuvremenu, svako je umislio da je „zvezda“ u onome čime se trenutno bavi tako da susret nije susret dragih osoba već sukob tih malih popišanih „zvezdica.“

Naravno, zaplet je bestežinski koliko i u prvoj priči, ali za razliku od nje ovde se oseća zamor, nema elena, nema truda i nema razloga zašto bi se glumci dokazivali u nečemu. Većim delom izgledaju kao gurnuti pred kameru i da krišom motre na sat dokle će scena trajati, poput pevača na sceni koji negde ispred sebe ima časovnik kako bi znao dokle koncert traje.

Najveće odsustvo je odsustvo NPH-a. Ima njega u filmu, jedno desetak minuta (mada nije naznačeno na posteru), i samo je to sada duh prethodnog Bacchusa koji sa Krumholzom i ima neeeeeekakvooog fluida, ali šta je najtužnije u svemu tome? To da su njegove scene i dalje najzabavnije u filmu.

I kakav je konačni utisak filma?

Kao reklama za uložak sa krilcima. Znate da nema potrebe da se reklamira, znate da Vam se krvi napije, a opet tu je, ispred Vas. A Vi još morate da napišite koju o tome.

Žanr:Komedija
Godina:2011
Reziser:Todd Strauss-Schulson
Producent:Greg Shapiro
Scenario:Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Uloge:John Cho, Kal Penn, Neil Patrick Harris
Uzrast:R
Studio:Warner Bros., New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu