•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boksom kroz život!

Glavni junaci rumunskog filma „Boks” reditelja Florina Serbana boksuju život mimo ringa, svako na svoj način. Da li će njihova ljubavna priča opstati na velikom platnu, bez obzira na nepomirljive razlike, pogledajte od 15. oktobra u odabranim bioskopima.

Rafael i Kristina su dvoje ljudi koji nikada nisu trebali da se sretnu. On ima devetnaest godina, romske je nacionalnosti, radi u auto-perionici i želi da postane poznati bokser. Ona ima 34 godine, mađarske je nacionalnosti i glumi u lokalnom pozorištu. Kristina je prolazi kroz profesionalnu i privatnu krizu. Njen muž je zvezda u pozorištu i ona je stalno u njegovoj senci.

Fasciniran njenom pojavom, Rafael je sledi iz dana u dan ulicama grada. Jednog dana, kada se slučajno okrenula, našli su se licem u lice. Sledećeg dana, postavio joj je pitanje: „Da nisi udata, da li bi se udala za mene?“

Od tog trenutka, nije bilo povratka za njih dvoje. Uprkos razlici u godinama, nacionalnosti, polu, glavni junaci žele da se dokažu. Svako na svoj način, krvlju, suzama, dubokom tišinom i diskretnim osmesima.

Florin Serban je domaćoj publici poznat po filmu iz 2010. godine „Ja kad želim da zviždim, ja zviždim“. U produkciji drame „Boks“ učestvovale su francuske, nemačke i rumunske filmske ekipe.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...