•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

11. Kids fest počinje u ponedeljak!

Pod sloganom „Koje je boje tvoj film“?
11. Dečiji filmski festival Kids fest počinje u ponedeljak 19. oktobra!
Osvojiće vas gusari, Zozonci, Mumini i brojni drugi animirani i igrani likovi
11. Dečiji filmski festival - Kids fest, koji se ove godine odvija pod sloganom „Koje je boje tvoj film?“ počinje u ponedeljak, 19. oktobra, u 10 časova u bioskopu Vilin Grad. Ovogodišnji Kids fest će zvanično otvoriti Lutkarsko pozorište niškog Dečijeg centra predstavom "Deca sveta".
Tokom 11. Kids festa, u periodu od 19. do 25. oktobra, premijerno će biti prikazano 13 filmova iz raznih zemalja, među kojima su i najbolja 2D i 3D ostvarenja. Najkvalitetniji filmovi dolaze iz celog sveta (Norveške, Švedske, Slovenije, Španije, Italije, Danske i SAD-a) i namenjeni su deci predškolskog i školskog uzrasta. Najmlađi će biti u prilici da nesmetano uživaju u avanturama animiranih junaka, jer je većina filmova na 11. Kids festu sinhronizovano na srpski jezik.
Ove godine u programu Kids festa nalazi se i film za starije uzraste osnovne škole. Slovenački film „Uloga za Emu“ deci će omogućiti da zavire u televizijski svet. Dok dokumentarni film „Jedan život“ predstavlja proslavu najmaštovitijih priča o opstanku u životinjskom carstvu. Deca koja vole gusare, obožavaće norveški igrani film „Kapetan Sabljozubi“, dok će ih komedija „Prdoprah Doktora Proktora“ nasmejati do suza, dok budu gledali dečake koji lete u nebo, nevaljale blizance i divne pudinge od karamele. Australijski igrani film „Grudvica“ prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih. Simpatična bela krznena porodica u animiranom finskom filmu „Mumini na Rivijeri“ slavi male radosti u životu, a decu uči kako je lepo biti optimista.
Kao i prethodnih godina, važan deo festivala su i kreativne radionice, koje su ove godine poverene nastavnicima niškog Dečijeg centra. Radionice će biti održane u holu bioskopa Vilin Grad od utorka do subote od 13 do 16 časova.
Ulaznice za Kids fest su već u prodaji, pa se mogu rezervisati preko sajta Vilinog Grada, a posetioci ih mogu kupiti na blagajni bioskopa. Cena ulaznice za 2D filmove je 160, a za 3D filmove 260 dinara. Cene karata za grupne posete i ove godine su pristupačnije.

Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...