•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Wes Craven Collection

Dracula 2000

2000 // 99 Minutes // R

Dracula II: Ascension

2003 // 85 Minutes // R

Dracula III: Legacy

2005 // 89 Minutes // R

Echo Bridge Home Entertainment

November 4th, 2011


Sva tri filma su predstavljena na dvostranim diskovima. Ukoliko ste upoznati na šta liče nepodnošljivi filmovi koji su u produkciji Wesa Cravena, onda znate kakve su Dracule kao filmovi; jedva podnošljiviji su sami filmovi reditelja.

Slika je dobra, nije spektakularna, ali obzirom na kvalitet filma i sposobnost snimatelja i reditelja više je nego zaslužna. Postoje nekolike scene u kojima „Dracula 2000“ jeste zvučno impresivna, dok osećate jezu koja Vam podilazi iz zvučnika. Nekoliko scena, to jest, dve. Izvan njih, zvuk preostalih filmova je jasan i pedantan, ali ništa da se pohvali posebnom rečenicom.

Raniji diskovi imali su i nekakve komentare i dodatke, nevažne i sasvim besmislene, ali oni nisu prebačeni na ove diskove, što možete shvatiti i kao blagoslov, ili kao manu, ukoliko ste ljubitelj bonus materijala ili ove trilogije.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....