•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bila sam na audiciji za ženu Toma Cruisea

Nakon što je film "Going Clear" podigao veliku prašinu i ogolio scijentološku crkvu otkrivajući neke njene tajne, sve češće u javnost izlaze šokantni detalji.

Anette Iren Johansen otkrila je kako je bila na audiciji za suprugu Toma Cruisea, a da to nije ni znala. Tvrdi kako je na audiciju namamljena pod izgovorom da dolazi na audiciju za seriju filmova o scijentološkoj crkvi.

Nakon što se razveo od Nicole Kidman i Katie Holmes, crkva neprestano za Toma traži odgovarajuću suprugu nadajući se kako bi to moglo popraviti njegovu lošu reputaciju u Hollywoodu. Audicije za njegovu potencijalnu suprugu održavaju se vrlo često, ali samo je jedna devojka odlučila o tome da progovori javno.

Anette je ispričala kako je ceo proces bio jako čudan. Morala je da nosi jaku šminku, a Tomovi asistenti postavljali su joj vrlo lična pitanja koja su zadirala u njenu privatnost, ali i njenu seksualnost.

Ispitivali su je o njenim seksualnim navikama, želeli su da znaju pristaje li na perverzije, šta je sve u seksu isprobala. Asistent joj je objašnjavao šta su seksualne nepravilnosti. Nakon toga morala je potpisati ugovor o tajnosti.

Anette je bila članica crkve jer je verovala kako će joj to pomoći da završi veterinarsku školu, ali na njenu žalost završila je u dugovima.

Kada je ona otišla na audiciju, Tom se počeo viđati s Katie Holmes, ali onu su potragu svejedno nastavili, jer kako Anette tvrdi, oni ništa ne prepuštaju slučaju.

Otkrila je i to kako su se na audiciji pojavila i neke od vodećih hollywoodskih glumica poput Scarlett Johansson i Jessice Albe.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...