•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matthew McConaughey se udebljao i oćelavio

Američki mediji i filmski kritičari iskritikovali su glumca Matthewa McConaugheya zbog načina na koji sada izgleda. Zbog uloge u novom filmu "Gold" koji režira Stephen Gaghan, McConaughey je pustio kosu i napravio zaliske.

Mediji smatraju da izgleda izuzetno loše, te su podsetili kako je zbog uloge u "Dallas Buyers Club" izgubio veliki broj kilograma i bio neuhranjen, iako je za isti dobio Oscara.

U novom filmu McConaughey glumi Kennyja Wellsa, biznismena na rubu propasti koji ide u lov na zlato u indonezijsku džunglu, zbog čega se udebljao nekoliko kilograma.

U filmu glume i Bryce Dallas Howard i Corey Stoll. Neke scene snimane su na Tajlandu i u Novom Mexicu.

Očekuje se da će film biti u bioskopima 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu