•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino nešto, kao, ne sme

A šta to?

Novembra 2010, navodno, na youtube-u, pojavio se snimak devojke koje se predozirala oko koje je gomila momaka stajala i smejala se. Navodno je i snimak obišao svet. Navodno postoji i 393 minuta snimljenog materijala. Navodno je jula meseca Tarantino otkupio materijal i spremio da ga izmontira u film „Upper.“ Navodno ne sme da pusti sada film zbog velikog i poznatog imena Blake Penningtona, koji je umešan u čitavu priču. Navodno Tarantino se sada povlači iz svega.

Ono što nije navnodno jeste da niko nije čuo za te snimke, i to u doba kada na youtube-u lisica koja pogleda levo-desno, pa pređe ulicu bude odgledano 30 miliona puta. Ono što nije navodno jeste da niko nikada nije ni čuo za Blake Penningtona. Ono što nije navodno jeste da youtube nikada ne pušta smrt i jasan seks na svojim stranicama. A o materijalu dugom 393 minuta, treba li nešto reći?

Ono što je sasvim sigurno jeste pokušaj fenomena veštice Bler. Ipak, zaboravlja se da je to bilo pre 12 godina, da nije bilo baš ovoliko dostupnih informacija, da je Bler fenomen najpre krenuo tiho i putem jednočasovnog dokumentarca, koji je prethodio filmu, što je gradilo tenziju, uzbuđenje i interesovanje kod publike. Tarantino nije nikada važio za maštovitog reditelja, još manje scenariste, i ovaj neuspeh da proda „fenomen youtube-a“ neće proći kao što je nekada čudo od veštice Bler.

Ali, ako se i pojavi, uvek će biti neka osoba koja će odgledati i to nasilje.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...